Opendeurdagen op 20 & 21 september

Geniet van de laatste zomerdagen en bezoek ons tijdens de opendeurdagen op zaterdag 20 & zondag 21 september. Tijdens dit weekend kunt u de volledig nieuwe Monster 821 ervaren, die reeds nu al beschikbaar is voor een testrit. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om alle overige modellen en producten te ontdekken. Wij beschikken het ganse jaar door over een uitgebreid testpark en op de opendeurdagen staan die uiteraard ook tot uw beschikking.
 
Het opendeurweekend is ook een gelegenheid om je Ducati kledingcollectie aan te vullen. Naast korting op kledinglijn 2014 zijn er ook promoties op apparel uit vroegere Ducati collecties.
 
Op zondag zijn er bovendien enkele extra activiteiten voorzien.
Ducaticlub.be voorziet een ritje in de voormiddag, voorafgegaan door koffie en koeken van ons.  
's Middags is er live muziek voorzien en kan je op ons terras (overdekt bij regenweer) genieten van een drankje en braadworst.
De Desmoriding Tour zal ook de ganse dag opgesteld staan. Dit is een unieke kans op zelfde nieuwste Ducati's te ervaren. Breng je kledij mee, dan enkel nog inschrijven en je kan vertrekken. Er wordt in kleine groepjes gereden en een proefrit duurt ongeveer 30 min. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.
 

Uiteraard is iedereen welkom voor een hapje en drankje. De opendeurdagen zijn telkens, mede door onze enthousiaste klanten, een gezellig samenzijn.

Tot dan!

 

Read more: Opendeurdagen op 20 & 21 september (2)

Behendigheidscursus op zondag 16 februari

 

Op zondag 16 februari organiseerden DucatiClub.be en Ducati Gent een behendigheidscursus voor Ducatisti. De opkomst was talrijk en het weer zat ook goed mee. Een uitstekende start van het motorseizoen voor zowel ervaren als minder ervaren motorrijders.

Read more: Behendigheidscursus Ducaticlub.be

doc

newsletter

banner maintenance