• ducati-gent-header-april-2016-02.png
 • ducati-gent-header-juli-2015-05.png
 • ducati-gent-header-april-2016-05.png
 • ducati-gent-header-juli-2015-02.png
 • ducati-gent-header-april-2016-06.png
 • ducati-gent-header-april-2016-07.png
 • ducati-gent-header-april-2016-01.png
 • ducati-gent-header-juli-2015-04.png
 • ducati-gent-header-juli-2015-03.png
 • ducati-gent-header-april-2016-04.png
 • ducati-gent-header-april-2016-03.png
 • ducati-gent-header-juli-2015-01.png

Ducati nieuwigheden voor 2018...

Wie kan het beter zeggen dan Claudio Domenicale zelf: "Ducati is een wereldmerk met een solide Italiaanse kern: sportieve geest, uitmuntendheid in design, liefde voor esthetiek en het vermogen om grote passie op te wekken en unieke ervaringen te laten beleven. We zijn een orkest van 1.600 personen. We hebben een lange weg afgelegd. Vandaag de dag bedenken, ontwerpen en bouwen we onnavolgbare motorfietsen. Dagelijks zetten meer dan 5.000 mensen over de hele wereld zich samen met onze dealers in om motorrijders uit 93 landen perfectie te bieden! Motorrijders bij wie waardering voor ons werk en onze motorfietsen voortdurend toeneemt. Het jaar 2017 zal namelijk het beste jaar in onze geschiedenis zijn, het hoogtepunt van acht jaar groei.
Met deze nieuwste motorfietsen in 2018 willen we de "symfonie" voortzetten die voortkomt uit een teaminspanning waarbij alle leden van het 'orkest' in perfecte harmonie met elkaar in contact staan en elk van hen individuele uitmuntendheid bieden om onze fantastische motorfietsen tot leven te wekken."
Een overzicht van de nieuwe 2018 modellen...

We starten met de Ducati Scrambler 1100. De Scrambler 1100 is verkrijgbaar in het geel en zwart. Verder is er een Special versie, die zijn inspiratie haalt uit de custom wereld, en een Sport versie. De Scrambler 1100 wordt in maart 2018 verwacht.
Nieuwigheden van de 800 versie zijn de Scrambler Mach2, de Desert Sled met een nooit eerder geziene zwarte uitvoering en de nieuwe Street Classic.

De nieuwe Monster 821 brengt hommage aan de legendarische Monster 900, 25 jaar geleden een revolutie in de motorwereld. Met 109pk en 86Nm belichaamt deze Monster de essentie van de ware naked sportmotor. Eenvoudig en sportief, behendig en krachtig... de Monster 821 combineert perfecte prestatie met het gemak en vooral plezier van het rijden. De Monster 821 is beschikbaar in het rood, mat zwart en het geel dat zo typisch was voor de eerste Monsters. Lang moeten we op dit nieuwe model niet wachten. Vanaf eind november wordt deze in onze showroom verwacht.

De volgende onthulling is de 959 Panigale Corse die de traditie van Ducati tweecilindersportmotorfietsen in stand houdt. Deze motorfiets wordt gekenmerkt door nieuwe, exclusieve onderdelen (Ohlins ophanging, Ducati Performance demper van Akrapovic, lithium-ion batterij) en een opvallende MotoGP kleurstelling. Verder heeft deze racer 150pk en 102Nm met een gewicht van 175,5kg.

Een andere nieuw model is de Multistrada 1260. De nieuwe Ducati 1262 cm3 Testastretta DVT (Desmodromische Variabele Timing) motor wordt gemonteerd met een nieuwe chassisopstelling, modernere elektronica en een hernieuwde design met ‘zijwinglets’ en sportievere wielen. De Ducati "multibike" is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de S-uitvoering biedt semi-actieve vering en de S D|Air - die voor maximale veiligheid zorgt dankzij de integratie met een met airbag uitgeruste jas - terwijl de Pikes Peak, de sportiefste Multistrada-uitvoering, is voorzien van een Öhlins mechanische vering en gesmede aluminium wielen. Kom dit model midden december zelf ontdekken bij ons.
De Multistrada Enduro reeks werd uitgebreid met een Multistrada Enduro Pro. Deze heeft onder andere een andere kleurstelling, banden en een langere wielbasis.

De XDiavel kreeg een nieuwe kleur erbij. Naast de zwarte met mat grijze streep, is de S-versie ook verschikbaar in het wit met een mat grijze en rode streep.

En "last but not lease", de nieuwe V4, een 'symfonie'van kracht en emoties die 100% Italiaans is. De S-versie van de nieuwe Panigale V4 is dit de eerste in serie geproduceerde Ducati motorfiets die een 4-cilinder motor monteert die rechtstreeks is afgeleid van de Desmosedici GP.
De nieuwe Ducati supersportfamilie is een concentratie van technologie, stijl en prestaties. Het bevat een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf en omvat ook de exclusieve, limited edition, individueel genummerde Panigale V4 Speciale. De Panigale V4 Speciale wordt gekenmerkt door een speciale kleurstelling, titanium uitlaat en billet aluminium componenten.
De V4 heeft 214pk, 124Nm en dit bij een gewicht van 175kg. Samen met jullie kijken we rijkhalzend uit naar de komst van dit paradepaardje in januari 2018.

Je kan uiteraard nu bij ons al terecht voor meer informatie over deze en de bestaande modellen. Kom gerust binnen en we helpen je graag verder.

 

doc

newsletter

banner maintenance